Etiketter

Smykker av perlevenn-perler

Oppdateres ettersom nye ting blir laget, nye bilder legges på toppen av siden :)

Jeg fikkk de brune lange tsjekkiske perlene i juni 2016 av Torill, og siden de var de mest utfordrende, måtte jeg lage meg noe av de ut fra eget hode. Sånn ble det. Sydd anheng i 70-talls retro stil :). Har brukt en krystallcabochon i midten, miyuki seed beads og dråper, og cat eye cabochonperler. Måtte jo bli noe sånt, hehe.  Håper noen liker denne type design, skal sette lenke på anhenget etter hvert.

Min lille 4-åring June fikk lage et smykke av blomsterperlene av plast fra aprilpakka 2015. :D Januarpakka 2015 som jeg fikk av Anne Lise inneholdt de rondellene i syntetisk opal jeg har brukt her. Kombinert med mer av samme slag: donutperle, flate dråper og små biconer. Synes det funket sammen med dyp mørkeblå catseye, selv om effekten på catseye er vanskelig å få fram på bilder. De store er fasetterte, og jeg har brukt flere små 6mm runde bak og satt på en lobsterlås med forlengerlenke.4mm lyseblå biconekrystaller fra uvennpakka juli 2014
Kombinert med ulike glassperler, alle i samme melkeaktige lyseblå farge. Treraders med 3-1 linker som er festet i en sølvfarget cross-chain lenke bak med karabinlås og forlengerlenke.

 Både rektangulære glassperler og brune krystallrondeller fra Jane i desemberpakka ble til et armbånd og øredobber med miyuki seed beads og sort toggle lås og ørekroker.


Fikk noen ujevne seed beads av Jane i samme pakke. Siden jeg er så glad i lilla, måtte jeg utfordre meg med dem. Dette choker halsbåndet ble resultet. Litt knotete, og hadde nok brukt MYE mindre tid på tilpasninger med jevne seed beads i merkevare, men ble nå fornøyd. (Målte hver eneste lengde mellom perlene ;) ) Kombinert med glassperler i lillatoner, alt på wire, med lenke bak med liten karabinlås og forlengerlenke.

           

Skjellperler i to varianter fra mai 2014


Glassperler med spiralmønster fra Mai 2014. Tror den var fra Angel Hobby Designe Link med rød emalje fra høstpakke september 2014   Rhinestoneanheng fra oktoberpakke 2014 S-pakka

Glassanheng fra julepakke i november 2014 (Maren Maria)
                       5-raders linker fra september 2014

Dårlig bilde av øredobber med skjellperler fra mai-pakka 2014
 Skjellperler med motiv fra februar 2014


Skjellperler i to varianter fra mai-2014

2 kommentarer:

Tar imot bestillinger og forespørsler her eller på mail. Blir også glad for å lese hva dere måtte synes om mine smykker.