Etiketter

mandag 1. september 2014

August og bokstaven G

Da har vi kommet til høsten og augustpakka har kommet. Bokstaven G var tema, og min perlevenn hadde brukt det kreativt :D Men beskrivelsene kan jeg ikke si noe på, de stemte godt.

Her er hele pakka, med et flott og fancy tog som spratt opp av kortet, Tøff(t) ;)

Swarovski hadde perlevennen spandert på denne mnd. Nydelige farger! Firkantene er midt i blinken :)

3-cut tsjekkiske. Har ingen sånne, det blir kjempemoro å bruke!

Selv om det er litt utfordrende farger på de håndblåste, er de utrolig fine, og det er kombinasjonen som teller, hva man kombinerer de med altså. De andre er fine på et vis, men har litt vanskeligheter med så mange farger sammen. Men tar de som en fin utfordring.

En til utfordring. Har aldri tenkt på å kombinere disse fargene. Men tar denne også på strak arm, for nå skal det kombineres rødt og turkis :D

En sånn klokke har jeg jammen fått før også, men da kan jeg ha en sjøl og en som kan selges :) Må få brukt dem snart! Favoritten min i pakka var dise sliderne, som jeg har tenkt å fylle med fine cabochoner! Tusen takk for de, er så flotte!!
Dette var pakka. Tusen takk, den var inspirerende!

Nå skal vi se om jeg kan få ut noen bilder av perlevennperle/deler i smykker jeg har laget:

Dette er med to slags skjellperler fra maipakka. "Havfruesmykke"

Disse glemte jeg å ta bilde av før de ble solgt, var kun på et fellesbilde, så ikke rare kvaliteten. Men det er kombinert farger i steinene som jeg har satt på chandelierlinker for å matche siste rest av skjellperlene fra maipakka :) Masse små steiner er det på de sølvbelagte linkene som passer til skjellene i rosa, lilla og blåtoner.

Se her, mer perler fra maipakka ;) De spiralmønstrede glassperlene fra pakka, med seed beads i ulike str. og bronsefrgede metallperler, ringer og andre smådeler.

Var masse gule skjellperler i haugen også, så de fikk være med i eget smykke sammen med de flate i gul og bruntoner. Gullfarget metall passet fint til dette. med linker og ringer satt sammen til en lenke.Litt annen konstruksjon enn det turkise.  Ble også solgt på marked.

Jeg tror ikke jeg har lagt ut dette bildet, selv om det er lenge siden jeg lagde disse. Skjell/perlemor, som jeg finn i en pakke på våren tror jeg, med matchende swarovskikrystaller og delica seed beads. 
Ha en flott september!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tar imot bestillinger og forespørsler her eller på mail. Blir også glad for å lese hva dere måtte synes om mine smykker.