Etiketter

torsdag 27. april 2017

Sommer kommer

Det har ikke sett ut som sommeren er på vei den siste uka med mye nedbør i form av snø. Men sommerfølelsen kan komme fra andre steder. Fo eksempel perlevennpakke :) Tema er å se fram mot sommeren, og jeg fikk steinperler, glassperler og biconer ++ :)
Hele pakka i den store organzaposen, som passa litt mer til været ute ;) Koselig kort fulgte med.

En mix, med det som var utenom tema, som perlevennen skrev. Her er det svarte porselensperler, noe jeg har mye av, til senere info ;). Men fine. En pakke med ujevne seed beads. De har jeg skrevet at jeg ikke ønsker, kan ikke brukes til noe jeg lager dessverre. 8mm krystall AB biconer og svarte biconer. Det var en av de beste tingene med pakka. Har ikke så mye 8mm krystallbiconer, så det var fulltreffer! :)

Litt av hvert i sommerfarger. 4mm biconer har jeg mye av , men flotte. Steinperlene er fine, særlig dråpene. Flere ujevne seed beads. Det sto at det var med syvennlige perler i pakka, som jeg liker godt. Men da kan ikke jeg inkludere dem i den kategorien. Derimot biconene og de tohullsperlene. Sistnevnte en av favorittene, de er ikke super duo, men kanskje twin beads?

Til sist, noen jaspisperler, som jeg forstod var utgangspunktet for pakka, og noen av de andre var matchet til disse :) Fine steinperler :) Samme type seed beads sm de to andre, til venstre, blir nok ikke brukt. Men alt i alt mye fint!

Tusen takk for aprilpakka.  Jeg skal nok få benytta meg av mye her :)
Fortsatt god vår til alle, håper den viser seg snart til den som venter på varmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tar imot bestillinger og forespørsler her eller på mail. Blir også glad for å lese hva dere måtte synes om mine smykker.