Etiketter

torsdag 30. januar 2014

Hummer og Kanari..

Det var ikke mine ord, men det var det perlevennen min i januar kalte pakka mi :) Men det var mye forskjellig her så slik sett var det treffende :)

Fine ting, utfordringer, og annet.

Fint 3D-kort med hyggelige ord. Avsenderen synes det var vanskelig å finne ting siden jeg har så mye, og ikke funnet noe på ferie. Så derfor ble det hummer og kanari-pakke, som hun skrev. Fine englelapper på hver pose.

Shamballa i lilla: Flott! Små dråper med topphull, fine. Har sånne, men ikke i svart tror jeg. Store glassrondeller - kan sikkert brukes, men ikke så skarpt fasetterte. Sopper i blå og hvit. Er ikke så glad i den fargekombinasjonen, men de var tøffe da. Håndlagde lampworkblomster som jeg dessverre ikke kan bruke da jeg ikke liker sånt, beklager.

Dråpene i onyx er topp! De andre blir en utfordring med alle fargene, men kan jo bare lage noen øredobber da. Med et par små matchende krystaller. Det blir fint :)

Anheng og charms. Det runde med krystaller var kjempefint! Terning med krystaller kan også brukes. Klokkecharms er en liten utfordring, men absolutt ok. De tre fuglene er perler med hull igjennom. Liker ikke så mye dyrecharms o.l. Men det blir fint å henge dem under hverandre med noe mellom. Har ikke sett sånne før :) Kaffekanne? Usikker. Liker ikke skoen, det blir feil for meg ;)

Stardust er fint! De store har jeg ikke. Men har 1000-vis av disse perlene etterhvert. Så trenger ikke flere nå, bare til opplysning. Bokmerket var fint :)

Glassperler stod det på lappen. Har veldig mye runde glassperler så det ønsker jeg meg ikke mer av. Men kan nok få brukt disse svarte selv om jeg har haugevis. De brune er en utfordring med slipte områder og belagt med noe som skinner i flere farger. Vet ikke helt.... Men de svarte med gulldekor var veldig fine :)

Flotte saker til slutt. Tror det er tanzanite og indicolite? Fine er de!! :)
Tusen takk for en variert og utfordrende pakke! Kan det være Torill som har sendt? Hun har vært på ferie... men kan hende jeg må forske litt mer?


Så litt smykker med perlevennperler

La ut et bilde på facebook med sist måneds utfordring som jeg er nesten sikker på var fra Monica. Men må jo legge det her og:

Jadekuber og de store svarte rondellene er fra pakka. Kombinert med krystaller fra kina, tsjekkisk firepolish, fokusperle i glass og gunmetal metalldeler.
Ugleanhenget fra samme pakke fikk være utgangspunkt for matchende metallperler og helix krystaller. Har også brukt tre av linkene som Janna fikk fra meg i forrige pakke og som hun etterlyste flere bruksområder til. Henger fint rundt halsen.

Detaljer hvor man bedre ser  bruk av linker i dette smykket. Enkle farger, matchende mønster ;)


Har her brukt maaange linker og de samme helix krystallene. Nøye gradert så det skal henge fint rundt halsen. Hjertet i midten er fra forrige pakke. De små på sidene er fra pakken før det (augustpakka). Det som var litt dumt var at det bildet hadde ikke kommet med. Det var disse 4 svarte og 4 grå med sølvplatert bakside. Litt mer festsmykke dette her.

Det var det jeg hadde med perlevennperler. Ellers mange andre prosjekter på gang også. Utrolig givende å drive med! <3 Greit å holde på med i dette været iallefall........Her er det så mye snø at jeg tror istida kommer snart! :) Snør som bare det fremdeles... får grave meg ut en tur etterpå.

Rakk å blogge før fristen iallefall, er fornøyd med det :)

Ha en fin vinter alle som leser!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tar imot bestillinger og forespørsler her eller på mail. Blir også glad for å lese hva dere måtte synes om mine smykker.