Etiketter

onsdag 2. mars 2016

Lykkebringende pakke i februar :)

Denne pakka var sendt ut fra temaet: LYKKE.
Fikk et koselig kort, der det stod at pakken gjorde min hemmelige perlevenn glad, og at hun håpet den gjorde det samme for meg. Det gjorde den absolutt :)

Stor pose og to mindre poser med fine saker. Det sommerlige kortet var veldig koselig skrevet.

Den røde posen inneholdt dette, rammer med cabochoner til, hjertet er med bling. Så fine, gleder meg til å pønske ut hvordan jeg skal dekorere disse :)

Metall her og forrige bilde,  men er det nikkelfritt så er det ok.  Og disse metalldelene har jeg ikke fra før! Bortsett fra det store hjertet med masse bling på, men har kun et par stykker så det er bare fint. Dette var i den rosa posen, Katten var søt da. Og nøkkelen skulle føre til hjertet stod det i kortet. Fint det andre hjertet og :)

Se på den haugen med stein og glassperler som var i den store posen. Nam nam!! Det stod at det var agat, blodperler (hematitt), tigerøye, onyx og glass her.

Dette er agat, og 10mm store! Det har jeg ikke i denne fargen, tusen takk :)

Mer agat ser det ut til. Flott varm farge på de! Også 10mm :)

Disse er jeg litt mer usikker på hva er, glass eller frostet agat? Ikke godt å vite...vet min hemmelige venn?  Men fine er de!! 10mm her og!

Her har vi i alle fall agat igjen, denne gangen frostet "effloresce"-perler. Har iallefall sett det navnet på disse. Har en del sånne, men jammen ikke den str. i svart. Jippi!

Dette er en stein, men ingen av de nevnte. Må forske litt på den. Fine 8mm, mer turkise enn på bildet... jeg liker jo ikke lyseblå, men turkis er fint  ;)

Her er tigerøyeperlene! Nydelige, og 10mm disse og! Så mye fint jeg fikk <3

Noen av disse er litt ujevne, så regner med det er stein, dermed onyxen? Pleier å være svart den. ca. 10mm i størrelse disse og, så flott så flott!

Hematitt eller blodstein, som de også  heter. 8mm perler, det har jeg en del av fra før, men ingen fare! :)

Regner med disse er glass? Men jeg vet ikke. Veldig fin rødfarge, nydelige 10mm perler. Håper jeg finner ut nøyaktig hva det er. Mye i denne pakka, kjempeglad ble jeg!

Disse da, er chips av glass eller stein? Hm, jeg vet ikke hvilken stein i så fall. Men er fine farger inni her :)
For en lykkefølelse å  åpne denne pakken! Jeg liker alt sammen, og det var særlig den store posen med veldig mye flott inni som var favoritt, men alt var fint.

Tusen tusen takk, en av de fineste pakkene jeg har fått!

Nå må jeg finne ut hva jeg skal lage. Rydding ødelegger for tid til å lage ting. Prøver å organisere et overfylt hobbyrom. Det tar tid.....! Men dette skal få plass der, det er sikkert :) Og så må jeg få laget noe fint av disse flotte perlene og anhengene selvfølgelig!

 Ha en fin påske snart, og jeg lurer på hva neste mnd (denne mnds) tema er, så kommer det nok bilder i slutten av mars av det!  Kos dere i solen, håper den er framme mer enn gjemt, og lyser opp hverdagen deres!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tar imot bestillinger og forespørsler her eller på mail. Blir også glad for å lese hva dere måtte synes om mine smykker.