Etiketter

mandag 22. januar 2018

Vinteren er godt i gang

Snø er det nok av, det har kommet masse i år så langt. Godt med ordentlig vinter! Passende for vintertema for perlevennpakkene, og jeg fikk pakke tidlig denne gang. Pakkeantall i året er halvert og fristene er derfor lengre. Men her har vi vinterpakka mi:
Pakka med te lagt ved. Pukka-te er supert, gleder meg til å kose meg med dem :) Koselig brev også, og poser med mye fint i.

Hvitt som snø og klart som is. Tsjekkisk, jippi!! flate rondeller, hvite runde rondeller og masse hvite biconer. Vet ikke helt hva jeg kan lage med de siste, men artig

Nydelige spikes med volcano farge inni! Magatamas i sølv er fint, og den låsen med krystaller er flott. De andre låsene har jeg solgt noen av før, men mulig det ikke er disse.

Tsjekkisk!! :D Flere flate rondeller i grønt og nydelige katedralperler! Nei, jeg har ikke de fargene tror jeg :)

Svart er alltid fint, helt enig! :) 6mm fire polish har jeg mye av, men er jo et must! O-beads i matt sort, tror ikke jeg har det :D Pinch beads i svart, usikker på om jeg har det og. Tusen takk!!
Superflott pakke med masse fint, nå MÅ jeg snart lage noe igjen! Takk så mye, snille perlevenn!
Ha en flott vinter, jeg skal prøve å få gått masse på ski og vært ute med familien! Ses :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tar imot bestillinger og forespørsler her eller på mail. Blir også glad for å lese hva dere måtte synes om mine smykker.